Kolm ehitusmeest teletorni rõdul | Three constructors in the balcony of Tallinn TV-tower


Täpselt üleeile, 11. juulil, sai Tallinna Teletorn 31. aastaseks. Juba terve põlvkonna jagu eestlasi on selle torni abil kodus silmaringi avardanud, või kaugust Tallinnast, või pilvede kõrgust mõõtnud. Ning on ütlemata tore, et teletornis käivad hoogsad uuendustööd  ja juba 2012. aasta alguses ootab meid ees seesama vana, ent sisult uus torn. Koos selle ahhetamapaneva vaatega, mis avaneb teletorni uuelt ja avatud rõdult, kus need kolm ehitusmeest parajasti pausi peavad. Saab siis näha! Vt. ka üks vanem pilt samast kohast. | In the 11th of July Tallinn TV-tower celebrated its 31th birthday. With the help of that tower almost a generation of estonians have had an opportunity to broaden their mind, or measure the distance from Tallinn (if coming from east), or just to check visibility and the height of clouds. And it is nice to know and see, that the tower is currently renovated and we’ll have it in a quite new way (with that brand new open-air balcony where those three constructors are currently having their break). Look also a bit older photo from that same place.

Kommenteeri >>>