2 päeva ja 16 lennuvälja… Osa 4/16, Tartu – Ridali

Pärast lõunat.. Lõunakeskuses läksime lendama.. Lennuväljalt =) ja suunaks võtsime Ridali –   koht, kus reeglina lennatakse hääletult – purilennukitega. Alates Tartust maastik muutub (kes siis seda ei teaks), ja lisaks kergetele kuplitele hakkasid tooni andma väikesed järved ja tiigid. Üldse tundus, et teatud liiki lõuna-eestlane peab lugu tiigist. Et päev oli olnud soe ja niiske (ning lääne-Eestis sadas samal ajal kõvasti vihma), oli ka meie taevas rohkem pilvi, ja seepärast toon siin välja vaid kolm fotot. Ühel siis villa veekogu ääres, teisel masinad ja mehed tööhoos ning kolmandal on purilennuk maastikuga, vahetult enne lennuväljale jõudmist. Esimest korda maandusime kümnete pealtvaatajate silme all, sest lennuväljal peeti miski firma suvepäevi. Juttu jätkus kauemaks..

Tartu - Ridali

Tartu - Ridali

Iseäralik Lõuna-Eestile, maja järve ääres

Iseäralik Lõuna-Eestile, maja järve ääres

Mehed tööhoos

Mehed tööhoos

Purilennuk maastikuga

Purilennuk maastikuga

Kommenteeri >>>